voorBEELDEN

Luchtige voorbeelden

Dídrone is gespecialiseerd in het maken van luchtfoto’s en video’s.

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden en resultaten kunnen zijn, tref je hier een aantal voorbeelden aan.
Alle foto’s zijn afkomstig van de drone en de foto’s op deze pagina zijn niet bewerkt qua belichting en kleur.

Zie je een foto staan waarvan je denk “die wil ik hebben!”? Dan horen wij dat graag. Didrone heeft de mogelijk tot het leveren van foto’s op een diversiteit aan producten, zoals bijvoorbeeld:

  • Een complete binnendeur
  • Canvas
  • Als ‘gewone’ foto
  • Etc.

Digitaal een foto ontvangen is uiteraard ook mogelijk. Deze wordt verzonden met het logo van Dídrone erop en mag zo gebruikt worden om verder te verspreiden. Het is niet toegestaan om het logo te (laten) verwijderen. Een bronvermelding is hierbij vereist.
Liever een foto ontvangen zonder logo? Voor € 50,- exclusief btw ontvang je de foto naar keuze digitaal. Het logo wordt dan van de foto verwijdert waarna de foto voor persoonlijk gebruik mag worden gebruikt. Het is hierbij niet toegestaan om de foto op welke manier dan ook te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Didrone.nl.

 

Niet gevonden?

Staat de gewenste foto er (nog) niet tussen, vraag mij ernaar. Niet elke foto wordt op de site geplaatst. Op onze Instagram pagina staan ook een aantal voorbeelden.
Wens je de originele foto te ontvangen, dan wordt deze na betaling verzonden per e-mail. Of, zoals eerder aangegeven, wordt deze afgedrukt op een door jou gewenst product. Vooraf wordt het bijbehorende bedrag gecommuniceerd, dat voorkomt verrassingen. Op het afdrukken van foto’s geldt geen recht op herroeping.

Wens je een specifieke foto van een specifieke locatie?

Wanneer het toegestaan is om op de gewenste locatie te vliegen, is het mogelijk om de gewenste foto voor je te maken.
Wanneer er specifieke beelden in opdracht genomen worden zal de opdrachtgever, na betaling van de overeengekomen kosten, een kopie van de bestanden ontvangen. Het aantal te ontvangen bestanden hangt af van wat er overeengekomen is. Daarnaast is Dídrone gerechtigd om het beeldmateriaal op haar website te publiceren, tenzij anders afgesproken. De opdrachtgever mag de foto’s publiceren na schriftelijke overeenstemming met Dídrone.

De rechten van de op de website getoonde afbeeldingen, zijn en blijven volledig toegeschreven aan Didrone.nl.
Hierbij worden ook de subpagina’s bedoeld.
Publicatie zonder (schriftelijke) toestemming is niet toegestaan!

 

Amersfoort Vathorst – Waterdorp:

Amersfoort Vathorst – De Foortse Brug e.o.:

Zonsondergang:

Diverse:

Piramide van Austerlitz:

Amersfoort Vathorst – De Laak:

Agrarisch:

Omgeving Ommen:

Hilversumse heide:

Youtube: